Met passie

Gwendoline Gunst

Gwendoline Gunst

Een klant en zijn gezelschap zich volledig thuis laten voelen: het is een aangeboren talent. En laat dat nu een van de grootste troeven zijn van Gwendoline. De gastvrouw van Brasserie Sublime is niet aan haar proefstuk toe en laat haar jaren ervaring voor zich spreken. Haar bedrevenheid vertaalt zich telkens opnieuw in een welkom en warm gevoel. “Wees welgekomen!”

Luc Hallaert

Luc Hallaert

Chef Luc is een man van de no-nonsenseaanpak. Lekker en oprecht. Niets meer, niets minder. Niet-pretentieuze toppers die vooral uitblinken op het bord en in je mond. De chef kiest voor eerlijke producten die hij omtovert tot (Vlaamse) klassiekers, eenpansgerechten, allerlei snacks en zuiderse tapas. Een uitgebreide keuken dus, maar telkens met één focus: kwaliteit en smaak! “Bon appétit!”

Uitstraling

Parels hebben een glans, een zekere ‘je ne sais quoi’ die moeilijk te definiëren valt. Brasserie Sublime beschikt over alle karakteristieken van een parel: zeldzaam, ietwat verborgen, sprankelend en betoverend. De brasserie nodigt uit tot gezellig tafelen, en tijdens warme lente- en zomerdagen wordt het een uitdaging om afscheid te nemen van het ruime terras. Geniet van een uniek decor, laat je betoveren door eerlijke gerechten en beleef de gastvrijheid @Brasserie Sublime.

”The difference between
eating and dining”

© Brasserie Sublime 2022

Disclaimer | Privacybeleid & cookies

© website by Adfundum

© Brasserie Sublime 2022

Disclaimer | Privacybeleid & cookies

© website by Adfundum


X